Skocz do zawartości

320d przednie swiatla przeciwmgielne, halogeny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Na początek proszę o wyrozumiałość jeśli już taki wątek istnieje, ja szukałam i nic nie znalazłem.

A więc:

auto 230d 2000r sedan

w miejscu świateł przednich przeciwmgielnych mam zaślepki a chciałbym jakieś zamontować. pytanie takie czy instalacja jest standardowo pociągnięta do zderzaka? przycisk posiadam i po wciśnięciu zapala się kontrolka na desce rozdzielczej.

poza tym jakie najlepiej kupić?

używane oryginalne czy nowe z allegro?

Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano

kostki są, później sprawdzę czy jest napięcie.

Czy w każdym BM e46 standardowo jest instalacja do przeciwmgielnych?

Będziesz Mógł Więcej
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie, nie w każdym.

Podejrzewam, że jeśli piszesz, że posiadasz przycisk na włączniku, to pierwotnie były u Ciebie też halogeny.

Jeśli nie miałbyś ich fabrycznie, to nie byłoby też przycisku, byłby jeden podłużny do tylnych przeciwmgłowych.

Opublikowano
Nie, nie w każdym.

Podejrzewam, że jeśli piszesz, że posiadasz przycisk na włączniku, to pierwotnie były u Ciebie też halogeny.

Jeśli nie miałbyś ich fabrycznie, to nie byłoby też przycisku, byłby jeden podłużny do tylnych przeciwmgłowych.

No własnie, ja mam BMW z 99r i mam włacznik podłuzny swiatel przeciwmgienlych, lecz teraz kupiłem taki włacznik gdzie są rozdzielone, czyli na przód i tył, po wcisnieciu przyciska na przednie halogeny zaswieca mi sie kontrolka na desce rozdzielczej i to mnie ciekawi czy mam juz podciągnięta instalacje do zderzaka, czy może ktoś wie jak to jest w tym roczniku ??

Opublikowano
U mnie też się zaświeca, ale najlepszym sposobem jest znaleść kostki przy zderzaku i miernikiem lub lampka zobaczyc czy działa, jak będę miał chwilkę to zobaczę, miernik już mam ale czasu brrak :mrgreen:
Będziesz Mógł Więcej
Opublikowano
U mnie też się zaświeca, ale najlepszym sposobem jest znaleść kostki przy zderzaku i miernikiem lub lampka zobaczyc czy działa, jak będę miał chwilkę to zobaczę, miernik już mam ale czasu brrak :mrgreen:

No tak, ale ty masz rok młodszą i u Ciebie mogą być kostki a u mnie nie :/ ale pasuje zdjąć zderzak i zobaczyć czy są

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No tak, ale ty masz rok młodszą i u Ciebie mogą być kostki a u mnie nie :/ ale pasuje zdjąć zderzak i zobaczyć czy są

Kolego wystarczy jak wyciagniesz kierunkowstak i tez bedziesz widział czy masz tam kostki

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

• 5 tygodni później...