Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ponownie. Od zamieszczenia ostatniego postu ani razu nie zaskrzypiało W prawdzie rozebrałem i złożyłem na nowo cały bagażnik i elementy tapicerki może tam gdzieś tkwił problem.... Bądź co bądź zamykam temat. Dzięki za pomysły
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

u mnie tez skrzypi, ale prawie caly czas,meczy ciagle suchanie muzyki dosc glosno, no i prawa strona z tylu siedzi nizej ok 2.5cm, sprezyny nowe, poduszki amortyzatorow rowniez, chyba trzeba bedzie po kolei wszystkie tuleje wymieniac(koszta w UK sa dosc spore). szukalem peknietego zgrzewu i nic nie znalazlem, moze ma ktos zdjecie gdzie dokladnie to moze byc lub link?

no i te nieszczesne kolo nizej...jakies pomysly? w UK mechanicy rozkladaja rece a do PL na razie sie nie wybieram

z gory dzieki

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to ze prawy tył stoi nizej nęka wiele e46 i z tego co wiem nik nie znalazł przyczyny

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
u mnie tez skrzypi, ale prawie caly czas,meczy ciagle suchanie muzyki dosc glosno, no i prawa strona z tylu siedzi nizej ok 2.5cm, sprezyny nowe, poduszki amortyzatorow rowniez, chyba trzeba bedzie po kolei wszystkie tuleje wymieniac(koszta w UK sa dosc spore). szukalem peknietego zgrzewu i nic nie znalazlem, moze ma ktos zdjecie gdzie dokladnie to moze byc lub link?

no i te nieszczesne kolo nizej...jakies pomysly? w UK mechanicy rozkladaja rece a do PL na razie sie nie wybieram

z gory dzieki

najprędzej podłoga do spawania ...wtedy skrzypienie słychać nawet z przodu bo dziwnie się niesie po budzie...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
u mnie definitywnie skrzypi tylko z tylu, mam wrazenie ,ze w okolicy szyby lub bagaznika, niedlugo wsadze kogos innego za kolko i sam usiade na tylnej kanapie, moze namierze chociaz skad mniej wiecej, moze silentblocki? lub faktycznie tuleje plywajace. w najgorszym wpadku buda sie rozchodzi po jakims dzwonie z tylu i faktyczne szyba i podszybie trzeszcza....oby nie
Opublikowano
a gdzie tego pekniecia szukac? patrzylylem kilka razy, na forum cos bylo ,ale zdjecie jest zrobione z bardzo bliska i widac tylko praktycznie pekniecie a nie gdzie ono jest, z gory dzieki