Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
koledzy chcialbym troche podniesc moc w mojej buni mam na mysli jakis chip czy jest to oplacalne i ile mniej wicej kocykow bym dzieki niemu uzyskal?????????
Opublikowano
Zapraszamy do kolegi BAGORA on ci podpowie co i jak. Spec od chip tuningu
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano
Masz auto z 97" czyli zapewne M44 tak? Jeśli jest tak jak mówię niema do niego chipów, chodzi mi o takie np z allegro itp co wkładasz i gra gitara. W tym silniku chip tuning należy robić przez podłączenie odpowiedniego sprzędu do komputerka i ustawienia map itp. Chyba dość sporo to kosztuje. A jeśli miał byś M42 to owszem są do nich zdaje się normalne chipy.
Opublikowano
To po co kupowałeś taki wóz jeśli jest zbyt słaby? A czy lepiej zmienić silnik czy zchipować to już sam powinieneś wiedzieć, nam nawet nie powiedziałeś ile KM więcej oczekujesz. Jeśli 15 to chip, jeśli 50 to raczej swap.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Stare dobre porzekadło głosi że nic nie zastąpi pojemności skokowej. Więc jeśli chcesz poczuć przyrost mocy i momentu to szykuj kasę na swap
Opublikowano

chip poza pustym portwelem i lepszym samopoczuciem nie da ci nic zauważalnego

lepiej sprzedaj i kup 2.8, albo 2.5 taniej cię wyjdzie, chyba że swap zrobisz sam