Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Aż sie teraz boje tego co bedzie...Silnik biore od osoby od ktorej cały czas kupuje czesci do mojej buni, jak narazie sie nie zawiodłem wiec mam nadzieje, ze bedzie ok:)Po swietach napisze, jak dalej sie wszystko potoczyło:) Zycze wesołych swiąt wszystkim fanom:) Pozdrawiam i dziekuje za wszelką pomoc:)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie opłacalna wymiana, po za tym 5tki nie chodziły z silnikami 5.0.

Najwiekszy silnik jakie mialy to 4.0 V8 286KM

Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano

Nie opłacalna przeróbka, te 4.0 to nowe motory wszystko jest inne niż w starych a ty masz stary ja mniemam po roczniku.

Lepiej sprzedac i szukaj takiej jak chcesz

Opublikowano

dla mnie lepiej jest silnik zmienic bo to jest fajne autko bdb utrzymane z zabezpieczeniem

turbosprezarke to nieda rady włożyc :?:

Opublikowano
do tego hamulce, komputery, licznik , połowa elektryki albo nawet cała. Bezsensu !!!!!
Opublikowano
to raczej jest nie wykonalne wstawic do budy z 89 roku nowy silnik, to tak jakbys budowal od podstaw e34, bez sensu
Opublikowano
Mysle, zę najlepiej to sprzedaj jeżeli naprawde jest w tak dobrym stanie jak piszesz dostaniesz za nia niezła kase i kup mocniejsza.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam, po długiej przerwie moja Becia staneła na koła:) Silnik jednak oddałem do remontu...Hmm , jak to mechanik powiedział nigdy nie spotkał sie jeszcze z takim przepadkiem jak w moim samochodzie'' Jak rozkrecił silnik okazało sie , ze wszystkie zawory są wygięte :D Zrobił cała głowice, nowy rozrząd >>>Próba odpalenia auta iii nic,becia milczy:D Okazało sie ze dalej nie ma cisnienia w cylindrach...głowica została splanowana i wymienione pierscionki na cylindrach. Próba odpalenia beci>> pozytywna:) Troszke zainwestowałem, ale mysle, ze dobrze zrobiłem:)
Opublikowano
Przynajmniej teraz wiesz co masz ;]