Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Walczyłem 2 lata z nieregularnymi obrotami i zęby na tym zjadłem, a kasy nie wiem ile wydałem - wymieniłem prawie wszystko...... a jak na ironię w dniu sprzedaży auta doszedłem i naprawiłem ostatnią rzecz odpowiedzialną za ten stan rzeczy (6x fajka cewki)..... nowy nabywca musiał być szczęśliwy ;-)

Drogi wyrozumiały kolego, możesz bardziej szczegółowo opisać swoją walkę z niregularnymi obrotami??

Co dokładnie robiłeś?? Od czego zaczynałeś ?? I jak wymienić fajkę cewki ??

Opublikowano
prl nic dziwnego ze z usterka walczyles tyle lat skoro według ciebie silniczek krowowy nie dziala na wolnych obrotach, a to ze kolega nie moze znalesc odpowiedzi na problem ktory go trapi jest własnie spowodowane tym ze pisza ludzie takie bzdury a nie maja zielonego pojecia
Opublikowano
Więc @sutores może zaproponowałbyś co mógłbym zrobić żeby zlokalizować problem ? na 90% uważam ze krokowiec u mnie nie ma nic do tego.. podłączałem drugi i objawy były takie same... ;]
Opublikowano
prl nic dziwnego ze z usterka walczyles tyle lat skoro według ciebie silniczek krowowy nie dziala na wolnych obrotach, a to ze kolega nie moze znalesc odpowiedzi na problem ktory go trapi jest własnie spowodowane tym ze pisza ludzie takie bzdury a nie maja zielonego pojecia

Kolego , zamiast pisać dywagacje było trzeba napisać coś z sensem.

Opublikowano
Więc @sutores może zaproponowałbyś co mógłbym zrobić żeby zlokalizować problem ? na 90% uważam ze krokowiec u mnie nie ma nic do tego.. podłączałem drugi i objawy były takie same... ;]

To oczywiste ;-)

Opublikowano
napisales wcześniej co może byc przyczyna skaczących obrotów, a nie jestem jasnowidzem zeby na odległość powiedziec co jest nie tak ale nie pisz takich głupot jak czegos nie wiesz bo pozniej ktos to czyta wydaje mu sie ze czegos sie dowiedzial na ten temat, a to nie jest prawda (chodzi mi o ten silnik krokowy)