Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zakupilem wlasnie nowa plyte DVD do nawigacji okreslona mianem "BMW ROAD MAP PROFESSIONAL 2010-01 BASIC POI EDITION". I teraz wszystko rozchodzi sie o te POI. Mapa lepsza, to prawda, ale z okrojona informacja dodatkowa. Nie ma juz listy bankomatow, ani miejsc wartych zobaczenia, zostaly tylko hotele i restauracje ze stacjami benzynowymi i serwisami BMW. Slabo.

Podobno wynika to z tego, ze starsze czytniki DVD w bmw nie dawaly rady z plytami DL, wiec teraz zrobiono plyte SL. Czy ktos wie moze cos wiecej w sprawie plyt do nawigacji? Czy planowane jest wydanie pelnej nawigacji, ze wszystkimi POI?

Pozdrawiam,

DP

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam pytanie, czy ta mapa będzie działać na czytniku MK4 powiązanej z dużą nawi w e46 z 2005 roku? ściągnąłem obraz tej mapy, wypaliłem w ultra iso i niestety czytnik nie widzi płyty. Kwestia teraz czy czytnik nie będzie czytał tej mapy, czy źle ja wypaliłem.
Opublikowano
Mam pytanie, czy ta mapa będzie działać na czytniku MK4 powiązanej z dużą nawi w e46 z 2005 roku? ściągnąłem obraz tej mapy, wypaliłem w ultra iso i niestety czytnik nie widzi płyty. Kwestia teraz czy czytnik nie będzie czytał tej mapy, czy źle ja wypaliłem.

Do E46 z czytnikiem mk4 potrzebujesz mapy oznaczonej HIGH a nie profesional.