Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie przemawia to do mnie, no ale w sumie każdy woli coś innego :D
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie przemawia to do mnie, no ale w sumie każdy woli coś innego :D

sluchaj, u mnie jest dach beżowy ktory jest okropny, w kilku miejscach lekko przetarty i ogolnie wyglada jak scierwo ze smietnika. Ktoś kto chce kupic odrazu proboje 2tys od ceny zbic a ja niestety jak tego nie zrobie to nie sprzedam zetki mojej. Za 17tys napewno jej nie sprzedam. Mi dach taki nie przeszkadza i moge też mieć 2.8 litra w wąskiej dupie :] Po prostu duzo taniej wychodzi mnie przełożenie silnika do mojej, a zarazem wiem ze wszystko jest w bardzo dobrym stanie technicznym (oprucz wspomnianego dachu).

Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
sluchaj, u mnie jest dach beżowy ktory jest okropny, w kilku miejscach lekko przetarty i ogolnie wyglada jak scierwo ze smietnika. Ktoś kto chce kupic odrazu proboje 2tys od ceny zbic a ja niestety jak tego nie zrobie to nie sprzedam zetki mojej. Za 17tys napewno jej nie sprzedam. Mi dach taki nie przeszkadza i moge też mieć 2.8 litra w wąskiej dupie :] Po prostu duzo taniej wychodzi mnie przełożenie silnika do mojej, a zarazem wiem ze wszystko jest w bardzo dobrym stanie technicznym (oprucz wspomnianego dachu).

batim, może warto jednak wystawić Zetkę, nawet w wyższej cenie? jest sezon, może ktoś się po nią zgłosi. jeśli nie, to zrobisz swapa, chyba że to już na 100% postanowione? zimą może by się trafiła jakaś ładna 2.8 w dobrej cenie.

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
kurcze, ale mnie namawiacie :D No w sumie wystawić mogę ale jak nie sprzedam w 1,5 miesiaca to robie swap :D hehe
Opublikowano

Nie maccie juz chlopakowi w glowie ! Jak pisze ze na 100% swap to niech tak bedzie :wink: .

A tak serio batim to wystaw na 2 tygodnie ja , jak sie nikt nie zglosi to swapuj.

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

piotres przyjezdzaj w piatek!! ja tez bede od piatku :lol:

Swistar pewnie ze pomozemy ci pomodzic :D

batim mi twoja decyzja ze swapem sie podoba. Nie kazdy musi isc ta sama droga. Jesli faktycznie masz sprzedac za grosze to swapuj, potem zrob porzadnie dach i bedziesz mial zetke na dlugie lata :cool2:

Opublikowano
Ale nigdy nie dorówna fabryce :D
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano

saron no wiesz, właśnie o to mi chodzi :D Jak założe silnik 2.8 w dobrym stanie to mam... no auto w bardzo dobrym stanie. Chce jednak dac to do zrobienia profesjonalnej firmie.

a pozatym będę orginalny :D 2.8 w waskim tyłku :D i jesli zrobie swap to raczej nie bede tylu poszerzał :D Zastanawiam sie nad silnikiem M54. Tylko, że tam chyba wiecej do roboty.

Opublikowano

batim, a moze by tak :

"Soon I will make a kit for the swap that will be a direct bolt on with install instructions for parts and wiring. "

wtedy bylbys napewno orginalny, do bolu orginalny ! :twisted: Dzwiek i osiagi rowniez by byly niezle :wink: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
a nie myślałeś o tym, żeby zrobić coś takiego jak Emek?

tak myslalem, ale warunkow zbytnio nie mam. Wiesz mieszkam w takim miejscu gdzie nie mam miejsca na zetke do rozebrania :]

przyznam ze to jest chyba najlepsza opcja... Jakby byla tania 2.8 na akucji (przegladam to caly czas) to pewnie wezme :D

batim, a moze by tak :

"Soon I will make a kit for the swap that will be a direct bolt on with install instructions for parts and wiring. "

wtedy bylbys napewno orginalny, do bolu orginalny ! :twisted: Dzwiek i osiagi rowniez by byly niezle :wink: .

hmmm no pieknie tyle ze koszt tego swapa pewnie przekroczy wartosc mojej zetki :D

Opublikowano
Batim ostatnio obejrzałem 4 zetki i ich stan najczęściej pozostawiał wiele do życzenia, a na fotkach i tak wyrywały z butów w porównaniu z innymi. Pozbycie się tej którą masz i kupienie innej którą znowu trzeba będzie ogarnąć mija się z celem IMO. Oczywiście będzie można kupić w świetnym stanie zetę ale będzie drogo kosztować. Znasz swoją zetkę, wiesz co i jak z nią jest. Nie była po dzwonie a to już dużo (ta stłuczka to nic wielkiego :-). Zapolować na fajny silnik i zrobić swapa to lepsze rozwiązanie, niż sprzedać za bezcen i dokładać żeby kupić inną dopiero do ogarnięcia. Nie licząc kosztów jeżdżenia po PL żeby się przekonać że auto jest do niczego ;-)
Kupię kierunek biały, lewy do Z3
Opublikowano
batim, a moze by tak :

za granica sie chlopaki bawia. Maja kase to sie bawia.

Co emek zrobil to chyba nikt do konca nie wiem bo jeszcze sie nie chwalil na forum. No chyba ze o czyms nie wiem.

Opublikowano

saron, mam na myśli znalezienie dawcy i sprzedanie reszty na części.

zeszliśmy chyba trochę z tematu modów. ;)

u mnie nie można raczej mówić o jakichś drastycznych zmianach:

lampy przód/tył zmienione na te z białym kierunkiem

uzupełniłem sobie kilka braków:

-jakieś drobiazgi w środku, typu zaślepki itp.

-podkładka pod rejestrację (poprzednia została skradziona (!!!) poprzedniej właścicielce)

-uchwyt przytrzymujący korek od wlewu paliwa

-taki pasek w bagażniku

opony tył 245/40/17 GoodYear Eagle F1

eMkowy zderzak został naprawiony i polakierowany

no i emblemat Z3 trafił na klapę

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
no fakt troche offtopic to tylko dodam cos do wypowiedzi Marqeza :D własnie dlatego ogolnie chce zrobic swap a nie sie babrac znowu w ogarnianie nowej zetki :D
Opublikowano
saron, mam na myśli znalezienie dawcy i sprzedanie reszty na części.

zeszliśmy chyba trochę z tematu modów. ;)

u mnie nie można raczej mówić o jakichś drastycznych zmianach:

lampy przód/tył zmienione na te z białym kierunkiem

uzupełniłem sobie kilka braków:

-jakieś drobiazgi w środku, typu zaślepki itp.

-podkładka pod rejestrację (poprzednia została skradziona (!!!) poprzedniej właścicielce)

-uchwyt przytrzymujący korek od wlewu paliwa

-taki pasek w bagażniku

opony tył 245/40/17 GoodYear Eagle F1

eMkowy zderzak został naprawiony i polakierowany

no i emblemat Z3 trafił na klapę

A dlaczego ? mi sie wydaje ze wciaz dyskutujemy o modach :) .

Moglbys podac mi nr. czesci uchwytu przytrzymujacego korek paliwa ? (chodzi mi o ten gumowy sznureczek...)

Opublikowano
sznureczek? ja mam na myśli ten uchwyt, na którym umieszcza się korek podczas tankowania

aha , nie to mi nie potrzebne. a sznureczek bym zmienil bo mam lekko sparcialy. ale chyba jest dostepny tylko z korkiem.

Opublikowano
ej ja nie mam wogole sznureczka :/ wogole nie wiem za bardzo jak to ma wygladac
Opublikowano

Ten sznurek to takie ustrojstwo do awaryjnego otwierania klapki paliwa...

No bo zrobic jak w trasie zepsuje się zamykadełko i zatankowć trzeba?

Opublikowano
moj wlew mozna zawsze otworzyc ale za to korek jest na kluczyk od stacyjki wiec sznureczka nima ;) ale haczyk jest
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK