Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem w swoim e65 z matą zajętości fotela. A a mianowicie zapalmi się awaria maty tylnej kanapy. Kiedy skasuje błędy i odpale auto wszystko jest ok nic sie nie pali, natomiast po zgaszeniu i kolejnym odpaleniu znów wskakuje ten sam błąd.Mata była juz raz wymieniana i po jakims czasie znów szfankuje. Słyszałem, że możne wyłączyc tę kontrole poduszek lub ustawic tylną kanapę tak aby cały czas widział jej zajętosc programem NCS Expert. Pytanie tylko jak to zrobic ?? mam interfejs oraz INPe i NCS. Dodam również, ze mata teoretycznie cały czas jest sprawna bo kiedy sprawdzam zajętośc fotela w INPA działa bezproblemowo. Próbowałem juz emulator dotepny na allegro lecz nie działa on w modelu E65. Może ktoś spotkał sie juz z podobnym problemem proszę o pomoc.
Opublikowano

kup mate :) 350zl okolo kosztuje w ASO bo wczoraj wymienialem w e65 na miejscu pasazera...

a tak to bedziesz robil jakies tuningi, bedzie bum i wtedy stwierdzisz ze po co to wszystko...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
kolega dajmon niestety ma racje,ale zobacz jeszcze inpa,wejdź w e65 na samej gorze jest u mnie funktionale jobs a potem pod f4 wykasuj felery fs,is,hs-nastepnie cofnij na poczatek ponownie e65 i tam jest t 530 i stuffe.....wejdz w to f4 znowu wszystko wykasuj fs i is-cofnij sie f7 i wykasuj bledy....może mata nie jes do konca taka zla sprobowac mozna...