Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
dokładnie tak .pomiar cisnienia w kołach jest nie aktywny ale to nie znaczy ze ktoras czujka nie działa moze byc taz walnieta antena lub po prostu system jast wyłączony. a po co ci to dziadostwo tylko same ztym problemy . niech sie pali jak Ci za bardzo przeszkadza zaklej taśmą by nie raziło w oczy. :)
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano
a jak to działa tzn powinno działac?? jak to wyłaczyc u mnie tez wali w dzwon i komunikat ze mam sprawdzic cisnienie w dentkach... to samo pdc wbijam wsteka cos piszczy chwile lusterko od pasarzera idzie na duł dojezdzam do przeszkody i niema zadnego sygnału no chyba ze musze podjechac mniej niz 20 cm bo powyzej jak sprawdzałem na czuja to nic nie pika ani nie swieci??
Opublikowano
masz poprostu walnietą ktorąś czujke parkowania .dobrze pracujaca czujka po uaktywnieniu systemu ma wyczuwalne drobne trzaski po zblozeniu ucha lub palca.to ,ze Ci lusterko idzie w dół po włączeniu wstecznego to normalny objaw masz załączoną tą opcje w drzwiach kierowcy.