Skocz do zawartości

330d dziwne dzwieki z deski rozdzielczej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

pytanie moje dotyczy dziwnego dzwieku wydobywajacego sie z lewej strony deski rozdzielczej slychac to tylko w srodku na zewnatrz jest wszystko ok odgłs ten kojarzy mi sie jakby chodzil caly czas jakis silniczek

czy ktos wie co to moze byc

z gory dziekuje za odpowiedz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Słychać to na wł czy wył silniku ?

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano

witaj

slychac to na wylaczonym silniku zaraz po wlaczeniu zaplonu( teraz mam wrażenie ze podczas stania w korkach tez to slysze a wtedy silnik jest uruchomiany)

Opublikowano
Napewno pompka ciśnienia paliwa jeśli jest ją słychać na zapalonym silniku ciągle znaczy to że się już kończy.Cena w ASO bez rabatu około 800 zł. pozdr.
Opublikowano
Głosna praca pompki wcale nie musi oznaczać jej końca. Zależy jeszcze czy siedzi tam jeszcze oryginał, czy ktoś już tam grzebał...
Opublikowano
Głosna praca pompki wcale nie musi oznaczać jej końca. Zależy jeszcze czy siedzi tam jeszcze oryginał, czy ktoś już tam grzebał...

Kolego zgadzam się z Tobą że nie koniecznie musi się kończyć bo np. w moim przypadku jak zaczeła się odzywać to za niedługi czas padła , ale u moiego szwagra już prawie rok ją słychać i jeździ dalej. No ale trzeba się liczyć że może za niedługo paść. :|

pozdrawiam

Opublikowano
Było o tym na forum. Nie pamiętam niestety kiedy. Coś żyje w zegarach i podobno to jest normalne.
Opublikowano
dzieki za podpowiedz mam pytanie odnosnie polozenia tej pompki czy ona znajduje sie pod samochodem( przy progu) czy jest gdzies jakas druga