Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!!

Jak już pewnie zauważyliście jestem tutaj nowy, zakpupiłem BMW e34 od waszego klubowego znajomego, i mam taki malutki problemik. A mianowicie padł mi centralny w drzwiach kierowcy, nie otwiera się z pilota i przez wkładkę pasażera, jeśli kręcę wkładką kierowcy nie ma tego problemu, czyżby siłownik padł jak to sprawdzić, krótko mówiąc nie przyjmuje sygnału, ale go wysyła.Jeśli możecie napisać gdzie szukać centralki pewnie sobie poradzę ale nie chcę rozgrzebywać połowy dechy.

I drugie pytanko jakie rozmiary głośników wejdą w fabryczne miejsca bo oryginalne swoje już swoje pograły?

Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
co do centralnego to niewiem a glosniki (przy nogach kierowcy i pasazera) wkladalem 14 albo 16 juz niepamietam, ale bez sensu pytanie jak masz wymieniac to przeciez rozbierzesz i zobaczysz jakie to sa glosniki...
Opublikowano
Głośniki 13tki a co do zamka to chyba już Twój model ma siłownik zintegrowany z zamkiem. Musisz kupić na Allegro jakiś używany (zamek razem z siłownikiem) i po sprawie. Jedna rzecz: żeby go wyjąć będziesz musiał odkręcić rynienkę po której zjeżdża szyba bo inaczej pokaleczysz ręce( ja pokaleczyłem :cry: ) bo jest tam trochę za ciasno aby swobodnie się wyśliznął. I jeszcze jedno: :wink: ta rynienka ma taki filc. To dopiero jak ten filc z niej wyjmiesz to oczom Twoim ukaże się śrubka w dolnej jej części. Czasem jest skorodowana i jest kłopot. Ale może u Ciebie będzie OK :wink: