Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko szukalem na forum o tych swiatlach i prawdopodobnie tez mam zderzak z przeciwmgielnymi wstawiony a nie mam opcji ich wlaczenia ale czy mozna przednie podlaczyc pod instalacje tylnich swiatel przeciwmgielnych?? Pociagnal bym kable az do wlacznika i podlaczyl pod wlacznik tylnich i 1 przyciskiem wlaczaly by mi sie wszystkie czyli tyl i przod. Czy to dobry pomysl? Czy zrobic to w inny sposob? nie jestem elektrykiem wiec mam nie maly problem.

P.S. mam nadzieje ze temat jest dobrze umieszczony :P

Opublikowano
Dać się doa podłaczyć tak jak napisałeś ale nie uważam tego za dobry pomysł. Jednak radziłbym podłaczyć pod osobny włącznik a jego umieścić chociażby obok lewarka skrzyni biegów
Opublikowano
wiem tez o tym myslalem tylko jezeli byl walniety i to jest tylko atrapa to ciagniecie kabli itp bedzie uciazliwe a tak by podlaczyl pod jedno i gitara.
Opublikowano
Narazie sie tym nie bawie bo po zakupie auta odkrylem ze jest caly rozrzad do wymiany :/ koles to tak ukryl ze musieli mi caly silnik rozebrac. Takze trzeba zrobic generalny nieoczekiwany remont wiec na halogeny nie mam nawet juz sil. Gdyby tylko ten koles blisko mieszkal to cala sprawa inaczej by wygladala a tu niestety kicha