Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prawdopodobnie nigdzie bo carsoft pokazuje kod i opis więc właściwie to czego szukasz masz na screenach które zrobiłeś.
Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano
to czy moglby ktos mi wytlumaczyc co mam nie tak i gdzie tego szukac ?

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano

Pierwszy dotyczy czujnika temperatury oleju, drugi nie wiem czego konkretnie bo wydaje mi się ze on może dotyczyć różnych rzeczy, ale mam taki sam i wyskakuje mi gdy czujnik ilości paliwa w baku przestaje działać podejrzewam ze kabelki mam gdzieś luźne).

Jeżeli po skasowaniu nie wróciły to bym się nimi nie przejmował.

Największe forum maszyn budowlanych www.kopaczka.pl
Opublikowano

pierwszy screen to błąd od czujnika poziomu i temperatury oleju w misce olejowej mało istotny ale czujnik i okablowanie warto sprawdzać

drugi screen mówi o wewnętrznym błędzie zegarów (dlatego nie działa ci obrotek i inne elementy ) może być uszkodzona pamięć pisałem ci o tym na gg

trzeci screen mówi o niesprawności być może złej kalibracji czujnika konta skrętu kierownicy (tu przydała by się inpa lub dis do dokładniejszej diagnozy/kalibracji

Opublikowano

thx , zegary to wiem :) obrotek :)

a z tym czujnikiem kata skretu jak moge sobie poradzic ? problem jest taki ze zalacza mi sie kontrokla a dsc i kontrola jest wylaczona, blad powstak podczas nieudanego odczytu modulu LEW ale usuwam go i znowu to samo.

Jak daje emulacje tego modulu to wyglada ze dziala , parametry sie zmieniaja tylko nie wiem jakie maja byc :

ogolnie to bledow mam sporo - jeden mam jeszcze przy czujniku temperatury jest to cos z klima. ponoc czujnik jest gdzies przy kole z przodu.

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........