Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a ta 1nka to takie tam , glupi model jak w mercedesie klasa A
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

eee no... nie jest tak zle jak z a-klasa

po pierwsze nie ma "sanłiczowej" konstrukcji

a po drugie ma naped na tyl .. ;)

no i po trzecie nie boi sie losiow ..

wg mnie "1" jest sto razy lepszym pomyslem niz kompakt ..

a z tym silniczkiem .. hmmm miodzio :D

kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano
eee no... nie jest tak zle jak z a-klasa

po pierwsze nie ma "sanłiczowej" konstrukcji

a po drugie ma naped na tyl .. ;)

no i po trzecie nie boi sie losiow ..

wg mnie "1" jest sto razy lepszym pomyslem niz kompakt ..

a z tym silniczkiem .. hmmm miodzio :D

chciales powiedziec małe g*wno :twisted: nie lubie takich malych

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

idealne "małe g*wno" do miasta ;)

Opublikowano

idealne "małe g*wno" do miasta ;)

fajnie czasami widac jak takie małe g*wna sciagaja sie spod swiatel w warszawie :twisted: daja ile dala fabryka a Ty ich z boku myk :)

Opublikowano

tak wiem stones1 - 750 i tak jest lepsza - i oczywiscie ma nowoczesniejszy silnik , ktory jest kwintesencja motoryzacji :cool2:

:norty: :norty: :norty:

Opublikowano
no nie wiem takie myk - wiekszosc z nas przy tych 6s do 100 to wysiadzie :duh:

tak wiem stones1 - 750 i tak jest lepsza - i oczywiscie ma nowoczesniejszy silnik , ktory jest kwintesencja motoryzacji :cool2:

jestes smieszny chlopcze. Trudno zebym byl szybszy od 0 do 100 skoro mam 7,4 do setki. Ale moze od 0 do 200 wygralbym ze 130 bo mam 450Nm a nie 315Nm i 12 cylindrow. No i 200 km/h osiagam po 25 sekundach. Mowi ci to cos?

Prowadzę sklep z częściami do samochodów.

[email protected]

www.czescidobmw.pl

Opublikowano

wiedzialem :mrgreen:

niestety watpie w wygrana 0-200km.... 330ci z 231 konnym silnikiem ma do 200 ok 26 sec....... a 130i ma 265 km !!!!! i duzo lepszy wspolczynnik oporu powietrza , mniejsze opory toczenia itp...........

wiec raczej masz marne szanse :(

• Moderatorzy
Opublikowano
niestety watpie w wygrana 0-200km.... 330ci z 231 konnym silnikiem ma do 200 ok 26 sec....... a 130i ma 265 km !!!!! i duzo lepszy wspolczynnik oporu powietrza , mniejsze opory toczenia itp...........

wiec raczej masz marne szanse :(

Panowie, dajcie spokój...

Stones1 wygląda na sympatycznego gościa (choć złośliwego :wink: ), ale nie lubi jak sobie z niego i jego samochodu żartujemy, więc po co to robić? Zaczyna się przy tej okazji robić śmietnik na forum... Jeszcze trochę i zacznę zamykać takie tematy...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

:cool2:

gdybysmy sie nie sprzeczali to by bylo nudno :mrgreen: ale jak ktos potrzebuje rady to wszystko jest ok - i nie wazne czy masz pod maska 70km czy 500 - bo samochod to tylko rzecz materialna - jedna pomylaka i juz go nie masz :cry:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ogólnie, to miałem jazdę próbną 120d. Auto mi się podoba, jest lekkie, napęd na tył, z silnikiem 2,0td 163KM zachowywało się bardzo ładnie. Z przodu siedzi się baaardzo wygodnie, auto na prawdę nie jest małe.

Z tyłu fakt - miejsca jak na lekarstwo, ale cóż...

No, z silnikiem 3,0 to już będzie rakieta, a nie '1' :)

Kai