Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Panowie, potrzebuję Waszej fachowej rady. Muszę wymienić sprężyny na tylne koła w mojej E34 525i. Do wyboru mam dwie marki: Monroe oraz Hart. Które będą bardziej wytrzymałe?

Opublikowano
No niestety, po znajomości mogę załatwić jedynie w/w. Przejrzałem tematy na forum i generalnie częściej Monroe jest wymieniana, więc chyba już dokonałem wyboru. Dzięki za odpowiedź!
Opublikowano
Zdecydowanie bierz Monroe; Hart jest niemiecką firmą ale całą produkcję ma w Chinach :(
Opublikowano
Zdecydowanie bierz Monroe; Hart jest niemiecką firmą ale całą produkcję ma w Chinach :(

HART to żadna niemiecka firma - to tylko chwyt marketingowy. HART to sieć hurtowni motoryzacyjnych w Polsce która najtańszy chłam markuje swoim logo. Zgodzę się natomiast z tym że część produktów wytwarzanych jest w Chinach :D

Opublikowano

HART to żadna niemiecka firma - to tylko chwyt marketingowy. HART to sieć hurtowni motoryzacyjnych w Polsce która najtańszy chłam markuje swoim logo. Zgodzę się natomiast z tym że część produktów wytwarzanych jest w Chinach :D

Może i racja - po prostu przeczytałem na pudełku "Made in Germany" :P