Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wymieniłem sondę w mojej betce bo była wyrwana wymieniłem na jakąś używaną niby obroty mniej falują ale mam wrażenie ze spalanie nic się nie zmieniło sonda jest cztero pinowa 2białe 1szary 1czarny panowie czy jest jakaś różnica miedzy sondami bo podejrzewam ze kolega dał od większego silnika i czy po wymianie muszę jechać na kompa proszę o pomoc
Opublikowano

Skoro kolory kabli się zgadzają w "nowej" i starej sondzie to jest ok - jest to sonda 1 voltowa.

Z używkami już tak jest że nie wiado czy są w pełni sprawne - żeby ją sprawdzić trzeba podpiąć oscyloskop lu sprawdzić na kompie jej działanie.

Kasowanie błędu by się przydało

Opublikowano
czyli wyskakują jakieś błęby bo kolega mi mówił ze trzeba tylko wymienić i ma działać??? nie wiem pomocy :mad2:
Opublikowano
Podepnij miernik na czarny kabel i zobaczysz czy się wartości zmieniają - najprościej tak zdiagnozować,jeżeli będzie zmieniać do 1volta to działa,no ale - może się zawieszać podczas dłuższej pracy lub może być grzałka padnięta - - to są zalety używek niestety :/
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"