Skocz do zawartości

Lampy skrętne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy lampy skrętne działają w obie storny, czy tylko w jedną? U mnie skręcają się tylko w prawo. Jak kręce kierownicą w lewo to dochodzą to punktu optymalnego na wprost i dalej ani rusz.
Opublikowano
U mnie skręcają w obie strony.Podłącz pod kompa wszystkiego sie dowiesz.Może moduł skrętu padł.
Opublikowano

łysy sprawdź czy aby napewno

bo nawet w instrukcji obsługi jest napisane że skręcają się w prawo , ale w lewo nie - a to dlatego żeby nie oślepiać jadących z przeciwka.

u mnie jest tak samo jak u @mariusza - w prawo skręcają, w lewo tylko do środka i koniec.

Natomiast komputerem w czasie diagnostyki da sie wysterowac opór w lewo i opór w prawo

Opublikowano

a to teraz wam powiem o co chodzi :) na postoju lampu skrecaja tylko w prawo ;) w trakcie jazdy w prawo i w lewo :)

POZDRAWIAM !! :)

Opublikowano
Na 100% skręcają w obie strony podczas jazdy.na postoju nie sprawdzałem bo to nie ma znaczenia.Lampy po lifcie.Pozdrawiam
Opublikowano
na postoju skrecaja tylko w prawo... zeby nie oslepiac tych z przeciwka jakbys na postoju na prostej drodze skrecil w lewo to bys swiecil tym z przodu po oczach.. ;) a w prawo jak skrecisz to tylko pobocze/kraweznik etc. ;)
Opublikowano
potwierdzam, na postoju skrecaja tylko w prawo :wink:
Opublikowano

a u mnie za chiny w czasie jazdy nie chca w lewo skręcac....

błędów brak

Opublikowano

no za chiny nie skreca bo horyzont zasłania :P :lol:

ale jak bedziesz jechal na prostej drodze to porob takie szybkie ale dluzsze skrety kierownica i zobaczysz ze przed toba "kreca sie swiatla" ;)

ewentualnie mozesz w inpa sie pobawic ;) bo tam idzie wymusic skrecenie w lewo ale to tylko na chwile do testow ;) a pozniej sprawdzic jak wyglada polozenie kierownicy wg. programu ;) ale ogolnie rzecz biorac jak krecisz w prawo i dziala to w lewo tez musi by lampy skrecaja w lewo/prawo ja denym slimaku - steruje tym jeden silnik.. wiec jak kreci w prawo to w lewo tez bedzie...

chyba ze problem z czujnikiem polozenia kierownicy .. ale to wątpie...

SPRAWDZ DOKLADNIE :)

Opublikowano
pobawie sie w wolnym czasie :-)