Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słuchajcie co sądzicie o założeniu filtru stożkowego do do e 32 z gazem????? Czy to coś pomaga mniej szczela???? Co sądzicie a ten temat bo mi się nie chce coś w to wierzyć?????
Opublikowano
odnośnie gazu to nie wiem, ale mysle że to nic nie da. Jesli będziesz miał taki filtr to silnik będzie głośniej chodził. Moim zdaniem do siódemki to nie pasuje. To limuzyna a nie trójka coupe :) pozdro
...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano

Tak poprostu pytam bo przeglądałem aukcje na allegro i był taki właśnie filtr z przeznaczeniem do lpg

nie chodzi mi o tuning tylko pisało że łapie więcej powietrza i wzrasta pozytywnie moment obrotowy i mniej auto szczela. Ale dzięki za odpowiedź.

Opublikowano
Na dobrej instalacji gazowej nic nie strzela. Założenie stozka moim zdaniem nic nie pomoże - wręcz przeciwnie, bedziesz musiał regulować od początku LPG. Chyba szkoda zachodu.
Opublikowano
Wpierw zainwestuj w nowe:świece,kable,kopułka,palec+po wymianie regulacja LPG...bo,żaden kosmos-filtr tego nie zastąpi
Opublikowano
Stanowczo NIE! Daj sobie spokój z takimi wynalazkami. Jak kolega pisał wcześniej kup dobre kable WN, dobre świece, kopulke, palec. A najlepiej wywal gaz. A filtry stozkowe pasują ale do 3 lub 5.

Mamuuussiu a czemu ci ludzie klęcza?

......... bo to synku jedzie siódemka!

http://img355.imageshack.us/img355/6865/s5000290mz8.jpg

Leokadia, Amelia, Przemek, Marcin

http://7er.pl/customprofilepics/profilepic345_1.gif

WIELE SERC, JEDNO BICIE. BMW PONAD ŻYCIE

www.bmwteam.boo.pl

Opublikowano
zwykly gaz (kuchenka)to nie porozumienie lepiej zainwestowac w sekwencje wtedy to chodzi pod warunkiem ze kumaty gosc zaklada a filr stozkowy nic ci nie da bo ta instalacja lpg tak ma ze szczela