Skocz do zawartości

Straszne buczenie nie do wytrzymania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Mam pytanie moze troche dziwne ale sprobuje. Mam bunie 325 24v vanos 93 rok i gdy ja odpalam strasznie chalasuje jak by ktos sportowym samochodem stanol obok mnie buczy jak by miala tam pod maska z 400 km naprawde straszny chalas wiem ze jest przepalona rura kolo sondy ale chyba tak az mocno ona nie miala by wplywu a i nie wiem czy to wazne ale sonda raczej jest popsuta nie wiem czy to ma znaczenie ale prosze o pomoc bo gdy ja odpalam wieczorem to sasiedzi wstawaja na bacznosc. Chyce poprostu by byla cicha az do przesady to nie bo bunia to musi cos od siebie wymroczyc ale nie da sie jej az slochac.

Opublikowano
Kolego jeżeli viskoza pada to może się sprzęgać i długo tak trzymać - ale to sobie zobacz czy bardzo wieje z pod maski, u mnie była sprzęgnięta i jak by miała wtedy v8 pod maską.Teraz pytanie czy cały czas tak słychać??
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"