Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

padla mi pompa wody wymienilem u mechanika ale nie jestem do konca pewny czy mnie nie naciagnal policzyl mi za robote tzn:

wymiana pompy + odpowietrzenie ukladu 190zł.

BMW e-39 528i 96r.

liczylem ze gora 100zl bedzie mnie naprawa kosztowac w sumie duzo roboty nie ma.

Opublikowano
ale mi chodzi o koszt tylko i wylacznie samej robocizny tzn wymiana + odpowietrzenie ukladu. a pompe kupilem RUVILLE,
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam

padla mi pompa wody wymienilem u mechanika ale nie jestem do konca pewny czy mnie nie naciagnal policzyl mi za robote tzn:

wymiana pompy + odpowietrzenie ukladu 190zł.

BMW e-39 528i 96r.

liczylem ze gora 100zl bedzie mnie naprawa kosztowac w sumie duzo roboty nie ma.

Myślę że tani to nie jest, ja bym celował 150 zł max.

Opublikowano
zdziwila mnie ta cena, bo kiedys w e36 320 sedan inny mechanik wymienial mi lozysko z tylu w kole(co nie jest prosta sprawa) , i robil to sam jakies 6 godzin, kosztowalo mnie to 150zl, a tu taka mala robotka i 190:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zdziwila mnie ta cena, bo kiedys w e36 320 sedan inny mechanik wymienial mi lozysko z tylu w kole(co nie jest prosta sprawa) , i robil to sam jakies 6 godzin, kosztowalo mnie to 150zl, a tu taka mala robotka i 190:)

Niestety mechanicy zacierają łapki jak widza BMW, nie jesteś pierwszy i nie ostatni, wkurza mnie to na maxiora :mad2:

Opublikowano

A niech zdzierają, ale NIECH TO ZROBIĄ JAK NALEŻY!

Ja zostałem dwukrotnie poddany partackim podejściem do sprawy, pomimo, ze wzieli duzo.

Tuleje głowne tylnej belki - spierdaczyli na Szczecińskiej 6 w Krakowie.

Amortyzatory przednie - spierdaczyli w ArtMedzie w Stalowej Woli.

NIE POLECAM