Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam, mam 318i, 1,9 M43, E46 1999 roku, mam laptopa i potrzebuje jakis interface czyli cos zebym mogl swoje auto podlaczyc do Lapa i kasowac bledy, niewiem jaki wybrac bo pelno tego jest i sa ladnie opisane, ale czy dzialaja, czy moze ktoś mi podesłać jakiś link do owego urządzenia które jest sprawdzone w tym silniku w tym aucie, jakis namiar na taki interface sprawdzony, z góry dzięki, pozdrawiam
Opublikowano
przeczytałem ten temat ale tam jest za duzo komplikacji, szukam gotowego zestawu, czyli interface, kable, oprogramownie, czyli podłączam i robie co trzeba, moze jakies linki z allegro ktos podrzuci?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja kupilem ten face i działa INPA i DIS ale po zakupie musisz sciagnac sobie programy i gdy przyjdzie ci kabelek to mozesz zaczac instalacje, aha i potrzebna ci bedzie jeszcze przejsciowka z gniazda OBD na okragle 20 PIN. http://moto.allegro.pl/item800524935_interfejs_tester_bmw_obdii_usb_inpa_dis_sss_gw.html
Opublikowano
przeczytałem ten temat ale tam jest za duzo komplikacji, szukam gotowego zestawu, czyli interface, kable, oprogramownie, czyli podłączam i robie co trzeba, moze jakies linki z allegro ktos podrzuci?

takie rzeczy to tylko w "erze"

a na poważnie to jakiegokolwiek kabla/fejsu byś nie kupił czy to na allegro czy gdziekolwiek to soft musisz sam postawić , sam go skonfigurować, i sam nauczyć się go używać ale dla chcącego nic trudnego

to co podpowiadają ci koledzy to bardzo dobry i profesjonalny sprzęt i zrobisz nim wszystko przy swoim bmw

wybór należy do ciebie