Skocz do zawartości

e36 m40, gdzie w Wawie podlaczyc pod komputer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, gdzie w Warszawie mozna tanio i solidnie podlaczyc e36 pod komputer? ostatnio bylem na Ojcowskiej, ale skasowali mnie na gruba kase i sie prosic musialem... dla ciekawosci: wykazali uszkodzona sonde Lambda, "ale z tym spokojnie jezdzic mozna"- pseudo mechanicy w zakladzie BMW... gdzie w Wawie jest godny polecenia warsztat z komputerem?
Opublikowano
Kolega Marko84s ma kompa i jest z Ursusa, ale do mnie podjechal ze swoim kompem( moja betka nie odpalala), znalazl usterke, wymienil czesc, auto chodzi :) A i cena jedna z bardziej konkurencyjnych(taniej nie znajdziesz).
Opublikowano
Widzę że zostałem wywołany do tablicy :) jeśli ci nie zależy koniecznie na wizycie w warsztacie to mam sprzęt i podłączam bardzo niedrogo u siebie w garażu i już kilku forumowiczów wyciągałem z opresji. Co do warsztatu do polecenia to w Warszawie najlepsze chyba tylko ASO ale tam cena kosmiczna jak za taką usługę.
BMW forever!!!
Opublikowano

Co do wtrysku to tak jeśli usterka jest na tle elektronicznym to wyskoczy błąd wtryskiwaczy. Co do sondy z nią bywa różnie jeśli jest uszkodzona lub wogóle nie działa to komputer to pokaże, ale czasem zdarza się tylko lekko odbiega zakresem pracy od normalnego i wtedy może tego nie pokazać.

Widzę że masz gaz a to w wypadku sondy jest tak że nawet jak działa prawidłowo może czasem łapać błędy.

Tak z ciekawości czy coś się dzieje z autkiem niedobrego że szukasz podłączenia pod komputer?

BMW forever!!!
Opublikowano
No mam pewien problem na zimnym silniku dławi się i gaśnie, dolot szczelny, kolega z forum powiedział że to może sonda albo wtryski, (spalanie nie mam większego więc chyba sonda odpada) więc wtryski może, mam też taką dziwną zależność że jak mam więcej paliwa około pół baku i więcej to objawy są mniejsze, filtr paliwa wymieniony pompa zresztą też :) dlatego może komp mnie podratuje :)
Opublikowano
No to odezwij się na PW jak jesteś zainteresowany podłączeniem niech stracę jeśli komputer nic nie wykaże wezmę tylko 5zł :)
BMW forever!!!
Opublikowano
Może nie promocja, ale niektórzy się boją że jak komputer nic nie znajdzie to też muszą płacić, wtedy przeważnie biorę 5zł albo nawet czasem za free jeśli podłączenie trwa króciutko. Czasem nie ma możliwości połączyć się z danym modułem i wtedy opłaty też nie pobieram w przeciwieństwie do niektórych warsztatów.
BMW forever!!!
Opublikowano
phhhh.... ja poważniejsze rzeczy robię za całkowitą darmochę. Tylko trzeba do mnie przyjechać i muszę mieć na to czas.

Tak tylko czasem trzeba miec CZYM podjechac, bo w moim przypadku nie bylo to mozliwe :evil: