Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Doczytalem sie na forum, ze mozna komputerowo sprawdzic cisnienie tloczenia pompy liniowej (progowej - tej zamontowanej pod samochodem przed lewym tylnym kolem) paliwa - nie wiem jednak jak to zrobic przy pomocy INPA/DIS? Prosilbym bardzo o oswiecenie mnie w tej sprawie...

"Kiedy rozum śpi, budzą się demony" - Francisco Goya

Pozdrawiam

Opublikowano

wybierasz diagnozę swojego modelu e46 dajesz potem motor jaki posiadasz i jak już się połączy klikasz na funkcje status i tam oto pod przyciskami funkcyjnymi Analog1,analog2 itp możesz sobie poprzeglądać nie tylko ciśnienie na małej pompie ale setkę innych parametrów

ciśnienia pomp cr i wspomagającej masz akurat pod analog 1

Opublikowano
wybierasz diagnozę swojego modelu e46 dajesz potem motor jaki posiadasz i jak już się połączy klikasz na funkcje status i tam oto pod przyciskami funkcyjnymi Analog1,analog2 itp możesz sobie poprzeglądać nie tylko ciśnienie na małej pompie ale setkę innych parametrów

ciśnienia pomp cr i wspomagającej masz akurat pod analog 1

Dzieki za odpowiedz.

Cisnienie cr to pewnie pozycja w INPA majaca w nazwie 'railpressure'.

Ale nie wiem caly czas ktora to dokladnie ta mala pompka paliwa - moglbys poratowac mnie dokladna nazwa tego parametru w Analog 1?

P.S. Ja mam INPA w wersji 9.0.7 - moze u mnie tego nie ma?

Pozdrawiam

Opublikowano
W DDE 5 nie odczytasz tej wartosci.

Uuu :cry2:

W takim razie jak inaczej zdiagnozowac ta pompke :?: :?: :?:

Pozdrawiam