Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Jestem nowym posiadaczem tej marki(ogólnie zadowolonym) jednak problem w tym, iż zapaliła mi się lampka od poduszki(niewiem o którą chodzi) jestem poza granicami kraju i w Polsce będę za ok 3tygodnie. Mamy przed sobą ponad tysiąc kilometrów (jedziemy z żoną i dwójką małych dzieci) teraz moje pytanie czy poduszki działają czy wogóle nie są aktywne?Czy można samemu coś poradzić poza poruszaniem kabelkami?(kody w stacyjce itd). I czy ktoś mógłby polecić rzetelny serwis BWM w Wielkopolsce muszę zrobić inspekcje I i II ,wymianę oleju czyszczenie klimatyzacji, no i ... poduszki. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Opublikowano

sam mozesz poradzić sobie jezeli masz kabelek i laptopa + program,jak masz bład poduchy sa niekatywne, mozliwe ze mata pasazera jest zwalona, jak sie nie pali podczas gdy sam jezdzisz autem to na bank jest to mata.

samo skasowanie błędu moze nic nie dać

Opublikowano

Tez tak mysle zeby zawsze miec netbooka (laptop za duzy i bateria za malo trzyma) do tego CB radio, nawigacjie (juz mam) i komora. W kazdym momencie mozna wezwac pomoc, sprawdzic co jest grane, przeczytac majla, obejrzec film :)

Co do poduszki to chyba jakos zajedziesz do Polski (przydaja sie tylko jak by byl dzwon wiec uwazaj bardziej niz zwykle). Blad to na 70% mata a na 20 % belt tensioner.