Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. potrzebuje tuleje wahacza do bmw e36 z 1991 roku. jest to sedan. chodzi mi o te tuleje które są przymocowane do progu na 3 śrubach. mozecie mi powiedziec z jakiej firmy i jakie to mam kupić ?? moze podacie jakieś linki do stron z tymi tulejami. z tymi odpowiednimi. pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Przemyslaw
Opublikowano

A co koledzy sądzicie o takim zestawie??

https://ssl.allegro.pl/item755842209_sworzen_wahacza_zestaw_4szt_tuleje_bmw_e36_febi.html

Tez ma problem jaka firme wybrać chciałbym cos wytrzymałego a nie zeby miesiać pojeżdzić ..

Mechanik powiedział mi ze to dobra firma ale biorąć pod uwage ze zna on sie tylko na wymianie klockow oleju itp to mu troche nie wierze..moze ktos cos doradzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
oryginał bmw to sprawdzone i działa długo ...

No tylko że w Niemczech na normalnych drogach, ja zwiozłem auto z Niemiec i miało jeszcze oryginalne tuleje, kupiłem takie same lemfordera i posypały się aż miło na naszych studzienkach, a wymijałem co się tylko dało. Teraz założyłem http://www.motoallegro.pl/item793587175_tuelja_tuleje_wahacza_bmw_3_e30_e36_m3_meyle_ss.html i na razie spokój, bez wątpienia wytrzymalsze, konieczne ustawianie zbieżności.

Opublikowano
ja wymienialem w zeszlym tygodniu te same tuleje... jeszcze oryginaly BMW... kupilem TRW (niby na pierwszy montaz byly wstawiane) za 40PLN za sztuke... za wymiane dalem 70PLN za sztuke... do tego obowiazkowo geometria, czyli zbieznosc i pochylenie kol tylnych i obowiazkowo to samo na przedniej osi- 100PLN na najnowszej maszynie... lacznie 320PLN