Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie, czy ktoś z Was kombinował może z przednimi światłami przeciwmgielnymi, tak aby przy włączenia kierunkowskazu prawego włączał się przedni halogen przeciwmgielny w zderzaku (kierunek miga - halogen prawy świeci, kierunek przestaje migać - halogen gaśnie)?

Tak samo w przypadku drugiej strony.

Najlepiej, aby po wyłączeniu kierunku nie gasł od razu tylko tak wolno się ściemniał (z lekkim opóźnieniem, np sekunda czy dwie).

Pozdrawiam.

Piotr.

Opublikowano
Ale kombinujesz Kolego Ratovniku :-)... A o skrzydłach i silniku odrzutowym na tylnej klapie myślałeś? E39 ze swoim nosem rekina będzie wyglądał nie gorzej niż SU-27 bucha-cha-cha!!!

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Temat silników odrzutowych na klapie mnie nie interesuje, wystarczy mi mój odrzut po maską z przodu :-).

Interesuje mnie za to ten temat halogenów.

Opublikowano
Temat silników odrzutowych na klapie mnie nie interesuje, wystarczy mi mój odrzut po maską z przodu :-).

Jak masz ogólne pojęcie o elektryce to dasz sobie radę... Wystarczy przekaźnik, jakiś układ opóźniający, trochę kabelka i tyle... Jak nie masz pojęcia, to zgłoś się do kogoś kto ma...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Jak masz ogólne pojęcie o elektryce to dasz sobie radę... Wystarczy przekaźnik, jakiś układ opóźniający, trochę kabelka i tyle... Jak nie masz pojęcia, to zgłoś się do kogoś kto ma...

Zgadzam się, przekaźnik z opóźnieniem wyłączania (tzw. czasówka) załatwi problem, bo z tego co wiem LCM (sterownik świateł) nie ma takiej funkcji do zaprogramowania.