Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tutaj pojawia się moje pytanie do użytkowników. Ile mniej wiecej wyniesie mnie założenie skóry we wnętrzu e46 wraz z robocizną. I skąd najlepiej wziąć taką skórę. Jeśli macie jakieś propozycje proszę o pomoc...
Opublikowano
Chyba najtaniej to będzie kupić całość z anglika. Ogłoszszenia na Allegro pojawiają się dość często.
Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
Tapicer nie będzie Ci potrzebny. Kupujesz całe fotele i tapicerkę drzwi a potem jedno ciepłe popołudnie...
Pozdrawiam, Hary.
Opublikowano
Ja robiłem całą nową skórę u tapicera na Mazurach - koszt ok 2200zł ja dodatkowo wymieniłem u tego pana fotele na sportowe, elektryczne i podgrzewane.
Opublikowano
bez kitu kolega poszukaj jakiegos rozbitka i kup srodek z niego. ja tak zrobilem i zamiast standardowej szarej skorki na zwyklych kanapowatych fotelach mam wszysciotko z M3 w kolorze niebieskim :)
.....When you are leaving skid marks between corners, this means that you have enough POWER....