Skocz do zawartości

Sekwencja BRC do 540 Manual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troszeczkę zboczyliście z tematu....

Byłem u Tego człowieka który zakładał Radkowi instalacje... www.carstil.pl

Człowiek rzeczowy, mimo iz byłem sie tylko zapytać traktował mnie poważnie rozmawiał ze mną ok. godziny, pokazywał mi różne warianty instalacji i części montażowe (takie jak wtryski parowniki... wszystko trzymałem w ręku). Wydaje się że zna sie na tym co robi, warsztat jest duży i wzbudza zaufanie. Potem dokończe relacje bo żona mnie goni....

Opublikowano

Instalację całą BRC wycenił na 6200zł, a tzw. Polską (komp.DIEGO) na 4800zł. Na BRC jest 2 lata gwarancji bez limitu km. a na drugą rok. Niewiem którą wybrać. Skłaniam sie ku tej droższej, ale nie jestem zdecydowany do końca. Może ktoś doradzi, bo chyba czas najwyższy podjąć decyzję :cry2: :cry2: :cry2: .

Własnie przed chwilką dzwoniłem do ENERGY GAZ POLSKA www.egp.pl Kolega z forum polecał tą firmę, i tak: DIEGO 4500zł i PRINCE 6400zł.

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Polecam Prinsa droższy ale to cena spokoju - instalacja sprawdza się b.dobrze [bez wskaźników trudno odróżnić czy jedziesz na LPG czy na Pb]] Z DIEGO miałem dużo problemów [Pisałem o tym na forum] Do V8 musi być instalacja która pozwoli cieszyć się jazdą takim autem.

Bardzo ważny jest prawidłowy montaż i Prins nie da rady gdy ktoś spartoli robotę.

UIHZ9556.JPG

Opublikowano
Bierz Prinsa potarguj sie troche....te 200-300 pewnie urwiesz...:)
Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
  • Autor
Wojtek mówiłem ci bierz BRC :D
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano

Martinez, napewno juz nie urwiesz. Skończyłem właśnie obdzwaniać, wykonałem ok 30 telefonów, nikt nie zaproponował lepszej ceny na prinsa niż EGP. A przepraszam, ZAPROPONOWAŁ...w Siedlcach "Alsa" S.C. PW, Targowa 22,

tel. (025)632 50 72, cena to równe 6000zł. Ale nic o tym zakładzie nie słyszałem.

Druga sprawa to oprocentowanie rat. EGP ma 12%, a w tych Siedlcach tylko 10%.

Moze ktoś wie coś o tym zakładzie??? Proszę o pomoc..