Skocz do zawartości

BMW e46 przewód w drzwiach kierowcy-od czego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki serdeczne kolego, a może ma ktoś fotkę w którym miejscu jest ta wtyczka podłączona bo nie mogę zlokalizować gnizada
Opublikowano
Tapicerka wg mnie jest dobra nie jest nic porozrywane, tylko mnie dziwi jedna rzecz, na zewnetrznej stronie powinno pisac AIRBAG, chyba ze ten boczek jest juz wymieniany i to jest jakas zwykla zaślepka. A jak wygladaja prawe drzwi? rozbierałes moze?
Opublikowano
Może poprzedni właściciel wymontował i sprzedał - chamstwo.Nie rozbierałem jeszcze drugiej strony postaram się zrobić to w poniedziałek i dam znać co i jak. Wrzucę też foty co tam zastałem
Opublikowano
Tapicerka wg mnie jest dobra nie jest nic porozrywane, tylko mnie dziwi jedna rzecz, na zewnetrznej stronie powinno pisac AIRBAG, chyba ze ten boczek jest juz wymieniany i to jest jakas zwykla zaślepka. A jak wygladaja prawe drzwi? rozbierałes moze?

Boczek jest orginał skóra, ale jak wiadomo skóra ulega wytarciom itd. napis jest w postaci wytłoczki( foto 2 ) wsystko niby jest takjak powinno byc, tylko nie ma poduszki :?: jakim cudem i sposobem tego nie wiadomo.

Opublikowano
A kontrolka od airbagów się nie świeci? Przy włączaniu stacyjki zapala się na chwile? Bo może i przy kontrolce coś kombinowane.
Opublikowano
Przy odpalaniu auta kontrolka Air Bagu zapala się na chwilę i gaśnie. Dlatego nawet nie podejrzewałem że może brakować bocznej poduszki
Opublikowano

Poprzedni własciciel szeroko pojechał..............wyjmowac poduche sobie, i albo ja sprzedał albo moze cos z nia bylo nie tak i powodowała ciagle bład :?: :!:

Albo co gorsza ktos mu ja wymontował w warsztacie bo mial chetnego na takowy Air BAg :?: :!: