Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

w końcu wymieniłem silnik,wszystko fajnie chodzi, mechanik dzwonił żeby auto odebrać,ale ?

dmucha mi z pod uszczelki kolektora wydechowego ,mechanik twierdzi że to uszczelka ta przy świecach z osłona cieplną

twierdzi ze mozna ją potem wymienić ,bo na tąchwile ją nie moze zdostać,sprawdzałem na allegro i też nie ma

co robić odebrać auto i wymienić samemu i najwazniejsze czy mozna z tym jedzić ,wydaje mi sie że nie bardzo

bo jest bardzo wysoka temperatura pod maską ???????? poradzcie coś?

Opublikowano
Kolego dostać można bez problemu tylko nie chce mu się robić jak znajdę fakturę od ostatniego remontu m43 to powiem Ci ile kosztuje w hurtowni tam gdzie się zaopatruje czekałem za nią cztery godziny bo mieli na głównym magazynie w innym mieście. Samemu zrobisz spokojnie tylko jest nie za dobre dojście ale trochę trudu jakieś piwo walnąć pod autkiem i już nie będzie dmuchać :D . Ważne tylko żebyś miał kanał lub podnośnik bo inaczej nie dasz rady