Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Popatrz w link który wysłałem. W nagłośnieniu HiFI wzmak steruje wszystkimi głośnikami a nie tylko subami.

Ale nie w E60.

Takie coś od F10 w gore.

• Odpowiedzi 157
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam zestaw HIFi niestety suby nie grają (demontowałem fotele) i suby są. Stawiam w takim układzie na padnięty wzmacniacz. Mam pytanie czy ktoś z was ma może do sprzedania taki wzmacniacz ewentualnie wie gdzie można naprawić bądź użyczyć na chwilę w celu podpięcia i sprawdzenia czy to aby na pewno wzmacniacz (teren Małopolska najlepiej).

Do E60 (chyba w e90 jest taki sam) wzmak za 10zł mozna kupic na allegro.

Ja mam od F10 lift wzmak hifi (taki sam jak przed) za 249+kw na allegro

Opublikowano
To jest schemat od e90/e87. Wiec powtarzam Ci po raz kolejny że wzmacniacz hifi steruje wszystkimi głośnikami. Podejrzewam że w e60 też tak jest.
Opublikowano
Mam zestaw HIFi niestety suby nie grają (demontowałem fotele) i suby są. Stawiam w takim układzie na padnięty wzmacniacz. Mam pytanie czy ktoś z was ma może do sprzedania taki wzmacniacz ewentualnie wie gdzie można naprawić bądź użyczyć na chwilę w celu podpięcia i sprawdzenia czy to aby na pewno wzmacniacz (teren Małopolska najlepiej).

Do E60 (chyba w e90 jest taki sam) wzmak za 10zł mozna kupic na allegro.

Ja mam od F10 lift wzmak hifi (taki sam jak przed) za 249+kw na allegro

Wzmak=wzmacniacz? gdzie za 10 zł można kupić?

Na allegro widziałęm za 299 zł ale daleko a nie chce zamawiać kota w worku... :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To jest schemat od e90/e87. Wiec powtarzam Ci po raz kolejny że wzmacniacz hifi steruje wszystkimi głośnikami. Podejrzewam że w e60 też tak jest.

Podejrzewać i powtarzać możesz.

Mam E61 i link do schematów:

https://www.newtis.info/tisv2/a/en/e61-530d-tou_200804/wiring-functional-info/body/audio-video-telephone-navigation-most-combination/sound-output/hifi-loudspeaker-system/ugOiakS

Widać wyraźnie że wzmak jest tylko do subwooferów

Poniżej foto

s-l1600.jpg

Zaś w E90 jest tak jak piszesz, wzmak w HiFi jest dla wszystkich głośników - tak jak już w F10, F30 itp.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

od roku jestem posiadaczem X6 E71, chciałem wymienić nagłośnienie i wzmacniacz. Zacząłem staranniej przyglądać się instalacji i napotkała mnie taka sytuacja że nie znalazłem wzmacniacza. I tu moje pytanie , czy wypuszczane były takie golasy bez wzmacniacza? w bagarku z lewej strony nie mam nawet tej ramki w którą ów wzmacniacz mógłby być zamontowany. nie mam nawet modułu Bluetooth - taka sytuacja?

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie bmw x3 e83 radio biznes czyli 6głośników plus basowe w podłodze i wzmacniacz. Z chęcią bym wymienił radio na "zwykle dobrej jakości. " Problem w tym, że nie mogę znaleźć do takiej konfiguracji kostek ISO żeby podłączyć inne radio. Ewentualnie czy z tyłu radia jest możliwość podpięcia jakiegoś modułu bluetooth?