Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestem od niedawna posiadaczem 530d i bardzo zastanawia mnie jeden dzwiek wydawany w czasie jazdy ktory powstaje tylko w momecie gdy mam zamiar bardzo przyspieszyc tzn przy wyprzedzaniu, aslychac go pod podloga bardzo mnie to zastanawia jezeli juz ktos sie z tym spotkal to prosilbym o pomoc.

Pozdrowienia

Opublikowano
Miałem coś podobnego i u mnie to był wąż od wspomagania spierajścy się na drążku kierowniczym. Choć równie dobrze może to być podpora wału.
ŚREDNIO 11L/100km (LPG)
Opublikowano

Pompa paliwa pod siedzeniem/podłogą raczej nie wydaje dźwięku przy przyspieszaniu a nawet jeśli jakiś wydaje to go w środku nie słychać. Padającą pompę pod siedzeniem kierowcy słychać głównie przy odpalaniu auta - wyje wtedy dość głośno a w trakcie jazdy auto jest mułowate.

Pzdr.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
a wiec tak to buczenie okazalo sie padajaca skrzynia biegow i tak sie tez stalo padla po krotkim czasie ale zregenerowalem i jest oki jeli ktos potrzebuje namiary na regeneracje skrzyni to pisac na PW pozdro