Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi moi drodzy, w momencie gdy wrzucacie bieg wsteczny to światła cofania zapalają się u Was też po chwili od momentu włożenia R czy zapalają się w tym samym czacie? :) Tak jakoś wczoraj w nocy przyuważyłem i mnie nurtuje :)

Pzdr.

Opublikowano

Jeśli masz ROF to trzeba poczekać, czasem w ogóle się nie zapali, jeśli nie masz to od razu ;)

a tak poważnie to u mnie praktycznie w tym samym momencie.

virus by Masters - 190km, 395Nm
Opublikowano
Jeśli masz ROF to trzeba poczekać, czasem w ogóle się nie zapali, jeśli nie masz to od razu ;)

a tak poważnie to u mnie praktycznie w tym samym momencie.

:P Ty Ty hehehe żartownisiu :mrgreen:

No ale mała zwłoka jest? :)

Opublikowano

Chyba minimalna zwłoka jest, ale muszę to sprawdzić.

W automacie tłumaczyłbym to tym, że żeby dojść od P do D trzeba przejść przez R :norty: , a nie ma sensu straszyć białym światłem tych, którzy stoją za nami, czy też w ogóle nie ma sensu, aby wsteczny zapalał się w tym samym momencie. Chyba :).

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W automacie jest ok 1 sek. zwłoka. To pewnie jak wyżej napisano aby nie straszyć kierowcy z tyłu, przy ruszaniu po postoju w korku - zmiana biegu z P na D (po drodze jest R)
Opublikowano
Interesuje mnie manual :)

zapalają sie ze zwłoką, po małej chwili, może pół sekundy może sekunda nie wiem

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv