Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam juz byl ten temat wiem ale moze mi ktos powie jaki najlepszy olej do silnika M52B28 ? chodzi mi po glowie Motul dobry byl by wybor ? a jak dobry to jaki Motul bo na allegro same do motorow .
Opublikowano

Byle jaki, byle nie najtańszy chłam, odpowiedzi tyle ile ludzi na forum, elf, castrol, valvoline, motul, będą dobre, a w ogóle to syntetyczny czy jaki olej wlewasz?

Motul jest na allegro jaki tylko Ci się podoba.

Opublikowano
A ja się zapytam jeszcze jaki olej masz aktualnie wlany?

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano

Jak jesteś pewny że syntetyk to zalał bym dalej syntetyczny jakiejś dobrej firmy, jeśli będą wycieki, będzie palił litrami to możesz zejść na gęstszy olej (półsyntetyk) już wyremontować co trzeba w silniku i dalej jeździć na syntetycznym.

P. S. wiesz jaki auto ma przebieg realny?

Opublikowano
napewno jest taki przebieg ;) i nic nie cieknie nic nie cieklo bo nie ma sladow bo juz patrzylem :) ok to wleje syntetyk :) w sumie to juz zamowilem taki MOTUL 300V Competition 15W-50 :)