Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem E60 z 2005 roku z nawigacją professional..

1. czytnik dvd nie odtwarza mi filmów co potrzebuję aby odblokowac ten element ?

2. oraz w jaki sposób i co jest potrzebne by do tego samochodu założyc TV

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Generalnie, aby oglądać filmy, musisz być na postoju i mieć zaciągnięty hamulec ręczny. Jest metoda, mianowicie musisz zrobić tzw. parking break, polega to na zlutowaniu jakiś tam kabli, każdy koleś od radia powinien wiedzieć o co chodzi. Jedynie zastanawiam się czy w serii jest tak samo jak i nie w serii, bo ja mam radio Clariona i właśnie taki myk musiałem zrobić ;)
E46 330D :)
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
podaj nr nadwozia 7 ostatnich znakow powiem ci co jest potrzebne zeby bylo dvd i tv

A możesz mi podać co jest potrzebne ? Mam e91 z navi prof i chciałbym TV. Nr VIN: KY31373

Z gory dzięki.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
siema! czy rowniez moglbys mi powiedziec czego ja potrzebuje do ogladania tv/dvd w e90 z navi prof. ??! z gory thx :) podaje nr vin- KU42059.
Opublikowano

Siema, słuchajcie żeby oglądać filmy DVD i mieć TV w samochodzie to musicie mieć następujące rzeczy:

- Zmieniarkę do płyt dvd

- Taką kostkę chyba nazywa się to interfejs czy jakoś tak :)

- I tuner do TV

- No i okablowanie żeby all podłączyć

Wszystko powinniście mieć w bagażniku za zaślepką po lewej stronie (ja właśnie tam mam na to miejsce w e46 touring). Jeżeli tego nie macie tak jak ja, a chcieli byście zamątować to jest wydatek ok 3 tyś zł i do tego rzadko się spotyka by któraś z tych części była dostępna w polskich sklepach. Najczęściej jest to spotykane w sklepie internetowym e-bay. Pozdrawiam :cool2:

http://images.chomikuj.pl/button/Sledz2424.gif

Softy [PL], instrukcje, mapy do systemów nawigacyjnych w naszych BMW

Opublikowano
jestem zdecydowany na zalozenie tv w aucie, zmiane jezyka menu na polski oraz chip tuning.. problemem jest tylko znalezienie firmy w ktorej wszystko to zrobie!!! moze ktorys z kolegow wie, gdzie to sprawe rozwiaze??!!!