Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie. może się ktoś orientuje gdzie go szukać? patrzyłem zw tej plastikowej skrzynce gdzie jest komputer sterujący, ale nie wydaje mi się żeby tam był ten przekaźnik bo nic na niego nie wyglądało ...
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
Biała mała puszeczka po lewej stronie w skrzynce na nadkolu
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
a może ktoś wymieniał u siebie ten przekaźnik, zastanawia mnie czy to pomoże na błąd glow plugs or glow duration relays faulty. często on występuje w 2.0d. było o tym na forum, ale czy ktoś się z tym uporał. wiadomo ze chodzi o coś z podgrzewaniem świec żarowych. Ale czy to same świece, czy ten przekaźnik czy może słynny bezpiecznik F104 którego chyba nikt nie odnalazł. a dodam że silnik odpala dobrze, czy to lato czy zima. kontrolka od swiec żarowych zapala się na ok 2s. wydaje mi się że to krótko, szczegolnie jeśli jest ujemna temperatura. le nigdy nie miałem problemu z uruchomieniem., nawet przy -15 stopniach C.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda