Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

jak wygląda przełożenie foteli i kanapy z e39/e38 do e34 ? ostatnio widziałem coś takiego, przyznam szczerze ze można kupić komplet za całkiem nieduże pieniądze. jak jest z mocowaniami ? mam dylemat czy regenerować swoje skory czy urozmaicić wnętrze nowsza seria? jakie są orientacyjne koszta naprawy skórzanej tapicerki ?

Opublikowano
Witam

jak wygląda przełożenie foteli i kanapy z e39/e38 do e34 ? ostatnio widziałem coś takiego, przyznam szczerze ze można kupić komplet za całkiem nieduże pieniądze. jak jest z mocowaniami ? mam dylemat czy regenerować swoje skory czy urozmaicić wnętrze nowsza seria? jakie są orientacyjne koszta naprawy skórzanej tapicerki ?

Ja na Twoim miejscu,jeżeli fotele są bardzo zniszczone to oddałbym do tapicera. Renoskór jest jakby farbką do skór ale jak masz ubytki albo wytarte to nic to nie da.

Opublikowano
mam rozdarcie na fotelu kierowcy,pęknięty szef na tylnej kanapie i to tyle.renoskor na pewno będzie użyty :) wyczytałem o tym w innym wątku :8)