Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno kupilem sprowadzone z Wloch BMW e46 touring. W samochodzie mam ekran od nawigacji 16:9, ale nie mam modulu TV oraz naglosnienia. I tu moje pytanie. Na ekranie mam dostepne jedynie 4 pozycje:

-komputer

-navi

-ustawienia

-wylaczenie monitora

Rozumiem, ze nie mam funkcji telefonu, dsp i tv. Ale funkcja CODE chyba powinna byc, prawda? Czy ktos wie moze jak ja wlaczyc?

I drugie pytanie. Wyczytalem w instrukcji, ze radio powinno dzialac przez 20 minut po wylaczeniu zaplonu. Natomiast u mnie wylacza sie i nie mam pojecia jak wlaczyc je z powrotem. Czy da sie to zrobic?

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Tyszek

Opublikowano
ja tam zadnej funkcji code nie mam a radio tak samo jak u ciebie po wyciagnieciu kluczyka nie dziala w jednym i drugim e 46 jedne ma 16:9 a drugie bussines

bmw e46 330d automat 204 ps

bmw e46 320d manual 150 ps

a3 110 ps ahf

suzuki gsxr 1000 k3 175 ps 0-200 7sek :P

bylo a6 c5 2.5 tdi quattro ake -mile wspomnienie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Funkcja Code powinna się pojawić kiedy radio będzie zabezpieczone kodem. W innym wypadku radio poprostu włącza się i wyłącza. Można ją chyba uaktywnić z poziomu menu ukrytego (prawdopodobnie dłuższe przytrzymanie klawisza menu) i wtedy będzie możliwość wprowadzenia kodu i uzyskania opcji CODE na wyświetlaczu. No chyba, że jest innaczej to proszę o wprowadzenie poprawek.