Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem ze światłami tylnimi niekiedy komputer mi wskazuje błąd odnośnie że nie działają przeciwmgielne lub światło wsteczne co to może być, a w aucie mam jeszcze stary soft może zmiana na nowszy coś pomoże
Opublikowano

A czy błąd wyskakuje dopiero po włączeniu świateł lub wstecznego? Bo może być któraś żarówka bliska przepaleniu, a świecić normalnie a komputer wychwytuje już to jako błąd. Przerabiałem kiedyś to ze stopem, dopiero jak wymieniłem na 4 nowe to się uspokoiło, a wszystkie stare świeciły :)

Pozdr!

Opublikowano
wyskakuje błąd jak przekręce kluczyk jestem umówiony z serwisie na wgranie nowego softu zobaczymy czy coś to pomoże
Opublikowano

w i-drive we wiadomościach powinieneś mieć konkretnie napisane z którym światłem masz problem.

mi wyskakiwał błąd tylnego prawego światła stopu pomimo że światło świeciło. początkowo odpuściłem temat jednak po kilku dniach zerknąłem do lampy i okazało się że są dwie żarówki z czego jedna świeciła a druga nie. na 1 rzut oka było to nie do zauważenia.