Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam małe zmartwienie. Małe dlatego, że autko jest jeszcze na gwarancji ale zawsze... Nie działa radio, czujnik cofania, nie otwiera się "okienko" nawigacji. W serwisie sprawdzili "na szybko" i powiedzieli, że to "drobiazg" ale trzeba się umówić na wizytę. Dzisiaj rano okazało się, że wszystko działa... Ktoś miał może podobne doświadczenia? Obawiam się, że skończy się gwarancja i problem "powróci"...

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Prawdopodobnie przyczyną takiego zachowania był błąd komputera. Osobiście stwierdzam, że tych błędów w oprogramowaniu jest więcej w serii 1 niż nowej 5. Mnie się czasami zdarza, że komputer sygnalizuje spaloną żarówkę z przodu, a tymczasem ona świeci w najlepsze, albo nie otwiera drzwi po wyjęciu kluczyka, itd. Ja bym się tym nie przejmował, jeśli coś takiego zdarzyło się dopiero po raz pierwszy, ale jak cię to pali i auto masz na gwarancji i chce ci się je odstawiać do serwisu, to niech ci sprawdzą oprogramowanie albo wgrają nowe może to coś da.

E30, E36, E60, E87, F48