Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem ze światłami wstecznymi poprostu przestały świecic.

Sprawdziłem już czujnik oraz wtyczkę. Carsoft nie pokazuje żadnego błędu LCM. Czy może ktoś spotkał się z takim problemem co jeszcze może byc przyczyną lub posiada schemat elektryczny. Zastanawiam się czy jest tam jeszcze jakis przekaznik od tych świateł i gdzie.

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc

Opublikowano

siema

U mnie tez tak jest zimą wogole nie swieca swiatla wsteczne a latem problemu nie ma. Mialem wymieniane zegary i od tamtej pory tak sie dzialo jak wymienilem zegary oprocz tego ze zima mi nie swieca wsteczne to na zegarach jak wlaczam kierunkowskaz nie swieci sie kierunek na zegarach a na zewnatrz swieca. Koles od elelktroniki kazal mi zegary odlaczyc od kosci pamieci.

Opublikowano
Witam

Mam problem ze światłami wstecznymi poprostu przestały świecic.

Sprawdziłem już czujnik oraz wtyczkę. Carsoft nie pokazuje żadnego błędu LCM. Czy może ktoś spotkał się z takim problemem co jeszcze może byc przyczyną lub posiada schemat elektryczny. Zastanawiam się czy jest tam jeszcze jakis przekaznik od tych świateł i gdzie.

Pozdrawiam i z góry dziekuje za pomoc

Jesli to kombi to sprawdz wiązke elektryczna która idzie przy zawiasie w klapie.Czesto te przewody sie łamią i są klopoty ze swiatłami i wycieraczka.

Pozdrawiam