Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanko zakupiłem do mojej BMW tuleje orginalne do przedniego wahacza od wersji M ale z otworem na środku ponieważ na tych seryjnych strasznie mocno pracuje koło a te od M sa pełne więc na nasze drogi będą sie nadawały. Na starych tulejach jest strzałka jak zamontować a na tych od M-ki sa tylko dwie kropki moje pytanie dotyczy jak maja być zamontowane te tuleje od M-ki ??
Opublikowano
qrcze tez wymieniałem ostatni ale nie widziałem od m z otworem centralnym wydaje mi sie ze tu nie będzie miało znaczenia jak lub ewentualnie kropką do środka auta
Opublikowano

dzisiaj zmieniłem łączniki i jedną tuleje i własnie zrobiłem kropką do punktu na uchwycie w który sie wciska tuleje.

A te tuleje sa na Allegro gość z Łodzi ma pare kompletów.

Orginalne BMW

Opublikowano

hmmm jak są strzałki to się montuje strzałkami do siebie, nie wiem w których miejscach są te kropki ale pewnie też kropkami do siebie.

A co masz na myśli że na tych seryjnych mocno pracuje koło?

Ja to zamontowałem ostatnio

http://www.motoallegro.pl/item641499800_tuleje_wahacza_bmw_e36_m3_meyle_wzmocnione_2szt.html

i wydaje mi się że lepiej autko reaguje na ruch kierownicą niż na oryginałach lemfordera.