Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rezerwa to 10% całości Twojego baku, czyli jeżeli chodziłeś na lekcje matematyki to wiesz, że po skomplikowanych obliczeniach wynosi ono 8 litrów ;)
Opublikowano
Tak jak w każdym samochodzie powinna zapalać się jak wchodzi na rezerwę. Wysłużone pływaki w e34 lubia kłamać i raz zapali się przy 4 litrach a innym przy 14
Opublikowano
Dokładnie, ja kontrolkę z rezerwy w swoim aucie widziałem może ze trzy razy w życiu. Najlepsze jest to, że raz przejechałem 75km na niej i pewnie jeszcze z klika km bym zrobił a drugi raz po 30km auto zgasło :/ w ogóle to jakie było moje zaskoczenie kiedy zobaczyłem pomarańczowa lampkę z lewej strony, nie wiedziałem wcześniej, że jest taka :D
http://images33.fotosik.pl/376/633352ed1b63d463.jpg
Opublikowano
Przy włączeniu zapłonu powinna się na chwilkę zaświecić i po jakiś 2-3sek. zgasnąć....po tym sprawdzisz cz działa Twoja kontrolka cz nie..
Opublikowano

Moja "była" E34 nigdy nie wskazywała dokładnie rezerwę. Czysciłem tą tubę która znajduje się w baku paliwa..i raz zapalała się rezerwa wczesniej..raz później.

Tak jak napisał milas, że w E34 pływaki często oszukują :)