Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wie ktos czy po numerze nadwozia można jakos sprawdzic jaki kolor fabrycznie miało auto,jaką miało tapicerke i ogulne wyposazenie bo wiem ze darady sprawdzic tak model i rok produkcji
Opublikowano
wie ktos czy po numerze nadwozia można jakos sprawdzic jaki kolor fabrycznie miało auto,jaką miało tapicerke i ogulne wyposazenie bo wiem ze darady sprawdzic tak model i rok produkcji

W Mercedesie bez problemu od 85 roku sprawdzasz nawet w EPC.

W BMW nie sprawdzisz tego w EPC/ETK, ale w salonie są w stanie powiedzieć Ci takie informacje napewno od modelu E38 w zwysz. Co do starszych to chyba nikt na forum nie prawdzał ale możesz być pierwszy :cool2: . Może aukrat można.

Opublikowano

Tak. Nie ma tego publicznie, natomiast w salonie/warsztacie ASO powinni Ci udostępnić informacje.

O mojej E34 przed obejrzeniem jej wiedziałem dużo.

Opublikowano
a w salonie Jasiak Auto we Wrocławiu powiedzieli mi że tego nie da sie ustalic pewnie im sie niechciało bo to za stare auto
Opublikowano
jak ci tak powiedzieli to sa jacys dziwni i trzeba zmienic serwis po nr nadwozia jak auto jest tak 88 i wzwyz to powinni po nr nadozia powiedziec wszystko tak jest przynajmniej w peugeocie citroenie i wielu innych

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
O ile dobrze pamiętam to ponad rok temu dzwoniłem do ASO i pytałem właśnie o takie rzyczy i oczywiście jest to mozliwe ale czeka sie ponoć dwa tygodnie ipłaci sie za takie informacje cos koło 20 zł. Najgorsze z tego to ten czas oczekiwania.

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW

Opublikowano
moge zapłacic ale zeby podali mi kolor auta,kolor tapicerki i dokładne wyposazenie, bo chce wiedziec co moje auto miało fabrycznie a co nie, no i czy niejest przekute?
Opublikowano
O ile dobrze pamiętam to ponad rok temu dzwoniłem do ASO i pytałem właśnie o takie rzyczy i oczywiście jest to mozliwe ale czeka sie ponoć dwa tygodnie ipłaci sie za takie informacje cos koło 20 zł. Najgorsze z tego to ten czas oczekiwania.

kazali ci placic ja pracuje w peugeocie i mam taki program ze wbijam nr nadwozia i mam wszystkie informacje na miejscu nie musze nic wysylac i nie trwa to 2 tyg jacus dziwnie goscie pracuja w tamtych ASO

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN