Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiec dzis padla mi uszczelka pod glowica a juz byla wymieniana planowanie glowicy bylo o 0,2mm jak pamietam teraz pytanie dalej planowac chyba nie mozna wiec wymiana glowicy?? acha czy to sie oplaca silnik ma juz 360 tyz przebiegu dodam ze to m50b25 ma zalozone tloki od jepistons walki catams ogolnie duzo kasy wlozylem przy remoncie ale juz zrobilem 200tys od remontu i mam dylemat szukac glowicy czy silnika jesli to drugie to jaki wkladac pod gaz zalezy mi na tym zeby wytrzymal duze przebiegi robie rocznie kolo 120 tys km 90 procent to trasa

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Jeżeli do tej pory jedynie tyle była splanowana to spokojnie da jeszcze raz. Dasz grubszą uszczelkę i będzie git. Nie pchałbym się tak szybko w inny silnik - który i tak nie wiadomo w jakim będzie stanie :?
Opublikowano
wlasnie zdjalem glowice i okazuje sie ze jes pekniecie co do planowania do jak pamietam to maks dla m50 to 0,25mm i chyba niechcialbym nadrabiac grubsza uszczelka musze polegac na samochodzie taka praca

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D