Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie i panie mam pytanie nie działa mi włącznik klimy oraz podgrzewanie tylniej szyby . Mam swoją bunie od 1,5 roku i kupiłem ją w takim stanie .Czy ktoś miał z was podobny problem ?Bo nie wiem co robić sprawdzać jakieś przekaźniki czy może sprężarka jest już padnięta ?No ale dlaczego podgrzewanie szyby nie działa? Z góry dzięki za jakąś podpowiedz.
Opublikowano

Musisz spróbować zmostkować czujniki cisnienia (są na filtrze za prawym reflektorze). Prawdopodobnie nie masz ciśnienia w układzie i sprężarka się nie załącza.

pozdr

Mariusz

Opublikowano
może ktoś założył panel sterowania z auta wyposażonego w klimę do pojazdu bez niej i wiązka elektryczna nie ma takiej wtyczki wyjmij przyciski i sprawdź czy jest podłączona wtyczka
Opublikowano
Wiem że tak nieraz bywa ale nie w moim przypadku bo pod maska jest cała instalacja do klimy :8) .Na razie pracuje do wieczora i jeszcze nie sprawdziłem ciśnienia w klimie .