Skocz do zawartości

Regeneracja przekladni czy uzywka?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey

Mam przekladnie kierownicza do regeneracji bo w kierownicy mi na wiekszych nierownosciach stuka.

I czy lepiej dac do regeneracji moja (do kolesia ktory sie zna na rzeczy i zrobi to bardzo dobrze) czy kupic gdzies uzywke sprawna i zamontowac??

doradzcie :)

Opublikowano

wsumie po czesci sam sobie odpowiedziales na to pytanie

jesli ktos ci zregeneruje i jak sam piszesz "bardzo dobrze" to raczej nie ma co ryzykowac i kupowac uzywke ktora bóg jeden wie w jakim stanie jest...

Opublikowano
może się mylę ale słyszałem że e46 to słabo się regenerują te maglownice, żebyś pieniędzy nie wyrzucił na marne. może ktoś się wypowie??
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

no i do tego regenerować to lubią maglownice cieknące a takie z mocnymi luzami niekoniecznie.

ja mam straszne luzy i wciąż się nie zabrałem za to na konkretnie.

planuje kupić mocno cieknąca za grosze żeby odesłać warsztatowi regenerującemu w zamian za dobrze zregenerowaną, no a moją sobie powiesić na ścianie... :)

A jeśli masz stuli mocne to pewnie i drążki i końcówki chętnie Ci wymienią...

Opublikowano
o i właśnie słyszałem to samo cieknące owszem a te z luzami to niekoniecznie
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI