Skocz do zawartości

320 d 150 km , 2002 rok gdzie na chipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie najlepiej w pomorskim pojechać na chipa ?

jesli nie w pomorskim to gdzie polecacie ? i jakie koszty

Opublikowano
Witam gdzie najlepiej w pomorskim pojechać na chipa ?

jesli nie w pomorskim to gdzie polecacie ? i jakie koszty

Dobrą opinią na forach cieszy się Robert z Gdańska.

www.tune-up.pl

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano

Jeżeli ktos ma to coś od niego to czemu nie ????

:shock: chyba nie zrozumiałem

Opublikowano
Jeżeli ktos ma to coś od niego to czemu nie ????

:shock: chyba nie zrozumiałem

U Master'sa zapłacisz jak za zboże , ma renome i zna BMW na wylot , ja chipowałem przy 240tyś km i 2,5 roku bezproblemowo jezdziłem schipowaną 150 konną serią , potem sprzedałem ale jak bym miał raz jeszcze to robić to tylko Master's Tuning , Rogala też mogę z czystym sumieniem polecić

Opublikowano

ja mam 185 000 przebiegu , oczywiscie możliwe że ma więcej............. jak każdy

ja chipowałeś ? jakie przyrosty ? naile najlepiej podnieś ? im więcej tym oczywiście lepiej ale w żeby było rozsądnie dla silnika

ps w masters 2 000

i ile bierze ten drugi ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja mam 185 000 przebiegu , oczywiscie możliwe że ma więcej............. jak każdy

ja chipowałeś ? jakie przyrosty ? naile najlepiej podnieś ? im więcej tym oczywiście lepiej ale w żeby było rozsądnie dla silnika

ps w masters 2 000

i ile bierze ten drugi ?

ja polecam diagtronika, sam sie wybieram niedlugo wiec mozemy skoczyc razem bedzie taniej, napewno sa tansi i milsi :) od mastersa a maniacy tacy sami...

pozdro

Opublikowano
Witam , jasne można poejchać razem , ale jeszcze myśle jak to zrobić bo ja mam do warszawy 220 KM ;/