Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przeszukałem trochę forum i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. A chodzi o lewarek zmiany biegów wchodzi troch mało precyzyjnie w poszczególne "biegi".

Widocznie wcześniej ktoś miał dużą łapę i jeździł Ikarusem, :evil:

jest jakaś możliwość zredukowania tych jakby tu napisać, luzów?? Słyszałem że są jakieś "jabłuszka na cięgłach które mogą to powodować ale za cholerę się nie znam i nie przerabiałem tego. Może ktoś mi pomorze w tej sytuacji....

Pozdrawiam

Opublikowano
W takim razie nie znalazłem sorry za założenie tematu. Wklej linka jak o tym pisałeś.

Wejdź sobie w mój profil i przejrzyj posty które pisałem.. to znajdziesz.

Pzdr.

Opublikowano

..a to było tak:

Po to jest forum, żeby czytać i szukać to co inni napisali a nie powielać informacje, ciągle to samo.. Jaki w tym sens.

Wszyscy tylko liczą na łatwiznę, 'wejde se, napisze to mi pomogo' :nienie: :mad2: bo tak w końcu najprościej, a czasami wystarczy tylko odrobina chęci.

Pzdr.

Opublikowano
Masz Świętą rację , ale widzisz ze to jakis swierzak jest, niech mu bedzie

Zgadza się. Każdy kiedyś był świerzakiem :wink:

Ale trzymajmy poziom jakiby nie był :)

Pzdr.

Opublikowano

koledzy siedzicie trochę na forum to wiecie co i jak, zresztą pisaliście na ten temat, ja ze swojej strony używałem wyszukiwarki, lecz po moich wpisach do szukajki nic konkretnego nie znalazłem. :| Więc po co ta agresja :)

Dzięki za linka

• Członkowie klubu
Opublikowano

to nie agresja, to zwykła reakcja pod tytułem "za którymś tam razem znowu to samo" :wink:

gdzieś dziś np. znów widziałem wpis " czy zimą trzeba coś wsadzić do bagażnika" :mrgreen:

a szukajka trochę kiepsko działa, fakt

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
:lol: hehehe nie już takie treści w mych komentarzach nie wyskoczą chyba że jakaś demencja starcza dopadnie, ale to już za późno żeby samochodem jeździć, tyyylko na nie patrzeć :lol: :lol: