Skocz do zawartości

Sterownik + kluczyki z pilotem

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Jestem świeżo po montażu takiego sterownika. Długo się zastanawiałem czy wydać te kasiorkę bo nie byłem pewny czy sobie poradzę. No ale klamka zapadła i teraz żałuję, że tak późno się zdecydowałem :) Wreszcie mogę otwierać i zamykać 7-er jak biały człowiek :) Temat jest naprawdę prosty, kwestia podłączenia kilku (8) kabelków, a gdy chcemy aby domykały się szyby i ryglowały drzwi konieczne będzie dokupienie przekaźniczka. Co do jakości sprzętów z allegro (np mój) to nie powala. Zwłaszcza kluczyki typu scyzoryk rażą tandetą. Konieczność dokupienia przekaźnika, którego nie ma w zestawie, który to sprzedawca reklamuje jako dedykowany do bmw serii e32 pozostawia niesmak... Nie liczyłbym także na pomoc/radę odnośnie montażu od sprzedawcy (na maila z zapytaniem nie otrzymałem odpowiedzi do dziś tj. 5 dni). JEDNAK MIMO WSZYSTKO POLECAM TEN GADŻET :

Pozdrawiam

7-er Fahrer